IHMISET, AMMATTITAITOISUUS JA KUMPPANUUS
– NÄMÄ ARVOT OHJAAVAT TEKEMISTÄMME

TYÖSKENTELE

KASVAVALLA ALALLA

Swissport International Ltd toimii lähes 50 maassa ja 300 toimipisteessä ja on maailman suurin lentoliikenteen maa- ja rahtipalveluita tuottava yritys. Swissport Finland Oy aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2011. Nyt meitä työskentelee yli 1400 henkilöä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Vuositasolla hoidamme yli 120 000 lentoa ja käsittelemme 42 000 tonnia rahtia.

Toimimme kasvavalla alalla ja pysyäksemme kasvun mukana meidän on myös kehitettävä toimintojamme jatkuvasti. Etsimme aina uusia tapoja parantaa työtapojamme ja tässä tärkeänä vaikuttajana toimivat työntekijämme. He tuntevat työnsä parhaiten ja me kuuntelemme heitä.

HAASTA ITSESI

MONIPUOLISISISSA TYÖTEHTÄVISSÄ

Yrityksestämme löytyy monia erilaisia työtehtäviä: fyysisiä kuormaustehtäviä, haastavia asiakaspalvelutehtäviä sekä hallinnollisia johtotehtäviä. Jokainen näistä tehtävistä on tärkeä.

Työyhteisömme edustaa paitsi vahvaa osaamista, myös yhteishenkeä. Hektisessä lentokenttäympäristössä aikataulupaineet ovat lähes jatkuvasti läsnä työssä. Yhteistyöllä onkin suuri merkitys jokapäiväisessä työskentelyssämme. Työn alkuvaiheessa saadun perehdytyksen ja kollegojen jatkuvan tuen avulla pystymme kuitenkin toimimaan Swissportin laatustandardien mukaisesti myös kiireen keskellä.

Lentokentällä työskentely vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta lentoturvallisuutta unohtamatta. Työntekijöiltämme edellytämme nuhteetonta taustaa ja tehtäviin valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työn aloittamista.

Miltei kaikki tarjoamamme työ on vuorotyötä, koska tarvitsemme työvoimaa vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Tarjoamme sekä koko- että osa-aikaisia työsuhteita. Osa-aikainen työ on hyvä vaihtoehto esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn rinnalle. Pyrimme aina suunnittelemaan työvuorot niin, että ne sopivat työntekijämme omaan elämäntilanteeseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Meillä sinulla on aidosti mahdollisuus kehittää itseäsi ja edetä urallasi. Tutustu työntekijöidemme tarinoihin, hae meille töihin ja tule osaksi kansainvälistä Swissport-perhettä!

IHMISET

Kunnioitamme työntekijöitämme ja arvostamme heidän vahvuuksiaan: emme tingi turvallisuudesta. Meillä työskennellään positiivisessa työilmapiirissä – ja tästä olemme ylpeitä.

AMMATTITAITOISUUS

Olemme edelläkävijöitä: etsimme rohkeasti uusia ja tehokkaampia työskentelytapoja saavuttaaksemme kestävämpiä tuloksia.

KUMPPANUUS

Pyrimme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset: tuotamme erinomaista palvelua ajasta ja paikasta riippumatta.

LOUNGE

MATKUSTAJAPALVELUT

HAE MEILLE TÖIHIN

LENTOKONEKUORMAUS

RAHTI

MAAKALUSTOKORJAAMO