MENESTY TARKKUUTTA VAATIVISSA TEHTÄVISSÄ
HAE TYÖPAIKKAA RAHDISTA!

KANSAINVÄLISIÄ
ASIAKKAITA

JA ERILAISTA VARASTOTYÖTÄ

Rahtiosastomme käsittelee sopimusasiakkaidemme tuonti- ja vientirahtia sekä charter-lentoja erillissopimusten mukaan. Rahtiosastomme sijaitsee lentokentän Cargo 1 -alueella osoitteessa Rahtikuja 1 ja se koostuu rahtiterminaalista, rahtitoimistosta, rahtihallinnosta ja rahdin back officesta.

”Hyvä henkilöstöpolitiikka, fiksusti suunnitellut työvuorot sekä henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen takaavat suoriutumisen työtehtävissä.”

Rahtiterminaalissamme voit työskennellä sekä fyysisissä kuormaustehtävissä että virkailijana huolehtien lentorahtien kirjaamisesta ja asiakaspalvelusta. Työtehtävissäsi käsittelet rahtilähetyksiä asiakasyhtiöidemme vaatimusten mukaisesti purkaessasi ja lastatessasi lentorahtiyksiköitä.

”Porukka puhaltaa täällä yhteen hiileen ja motivaatio tekemiseen on kova!”

Lentorahtivirkailijana vastaat tuonti- ja vientiyksiköiden toimistoprosessoinnista. Käytät sujuvasti sekä yrityksen omia että asiakaslentoyhtiömme tuotantojärjestelmiä. Käsittelet lähetysten tulliasiakirjoja sekä tarvittaessa kommunikoit viranomaisten kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä kentällä olevien asiakkaidemme että kentän ulkopuolella sijaitsevien sidosryhmiemme kanssa.

Lue Sepon uratarina!

LOUNGE

MATKUSTAJAPALVELUT

AULAPALVELUT

LENTOKONEKUORMAUS

RAHTI

KORJAAMOPALVELUT