LAADUKASTA ASIAKASPALVELUA
AINA LÄHTÖSELVITYKSESTÄ SAAPUMISEEN

MATKUSTAJAN
MUKANA

ALUSTA LOPPUUN

Matkustajapalvelumme vastaavat laadukkaasta asiakaspalvelusta ja matkustajakokemuksesta lähtöselvityksessä, lähtöporteilla, tulopalvelussa, lipunmyynnissä, loungessa sekä puhelinpalvelussa. Matkustajapalveluvirkailijana tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, matkustajien ja matkatavaran sisäänkirjaaminen lähtöselvityksessä, matkustusdokumenttien tarkastaminen sekä yleinen matkustajien ohjaaminen ja opastaminen terminaalissa. Voit työskennellä myös lähtöporteilla, lipunmyynnissä tai tulopalvelussa.

“Mahtavat kollegat, joiden kanssa on ilo tehdä töitä. Myös esimiehet ovat helposti lähestyttäviä ja auttavat tarvittaessa.”

Virkailijoiltamme odotamme ennen kaikkea iloista palveluasennetta. Lisäksi hyvä paineensietokyky haastavissakin asiakaspalvelutehtävissä, kuten lentoliikenteen poikkeustilanteissa, on tärkeä ominaisuus työssä pärjäämiseen. Edellytämme virkailijoiltamme ainakin sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Kaikki muu kielitaito on eduksesi.

“Kun lentokentälle kerran tulee töihin, täältä ei halua enää lähteä.”

Virkailijana käytät sujuvasti erilaisia tietokonejärjestelmiä ja pidät itsesi myös ajan tasalla muuttuvien sääntöjen ja ohjeistusten osalta. Tässä työssä pääset nauttimaan monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä lentokentän ainutlaatuisessa ilmapiirissä lentoliikenteen keskiössä.

Sinulla on mahdollisuus edetä urallasi myös matkustajapalveuiden esimies-, työnjohto- tai koulutustehtäviin.

Lue Amandan ja Essin uratarinat!

LOUNGE

MATKUSTAJAPALVELUT

AULAPALVELUT

LENTOKONEKUORMAUS

RAHTI

KORJAAMOPALVELUT