OLETKO NÄPPÄRÄ KÄSISTÄSI?
MAAKALUSTOKORJAAMOMME VOI OLLA UNELMIESI TYÖPAIKKA

OIKEAA
TEKEMISTÄ

EIKÄ MITÄÄN OHJELMISTOJEN PÄIVITTÄMISTÄ

Maakalustokorjaamollamme (MAKO) korjaamme ja huollamme lentokentän erikoiskalustoa. Korjaamomme toiminta on erittäin tärkeässä roolissa lentoliikenteen sujuvuuden varmistamisessa.

Korjaamolla työskentelevät asentajamme vastaavat Swissportin ja asiakasyhtiöidemme lentokentän erikoiskaluston, kuten pushback-traktoreiden, maavirtalaitteiden, vetotrukkien, jäänpoistoautojen, kontti- ja palettinostureiden korjauksesta, huollosta ja kunnossapidosta.

“Työyhteisö on mitä parhain. Työkavereiden kanssa tulee toimeen hienosti, vaikka meitä on täällä töissä paljon erilaisia ihmisiä.”

Edellytämme asentajiltamme monipuolista teknistä osaamista kaluston huolto- ja korjaustehtävissä. Työ korjaamolla voi olla fyysisesti raskasta, sillä koneiden osat ovat järeitä. Asentajan tehtävissä sinulla tulee olla valmius ja halu oppia uutta, sillä koneiden tekniikka kehittyy jatkuvasti.

“Osaaminen täällä on vahvaa tasoa. Tilanteessa kuin tilanteessa olen saanut tukea ja apua, niin töihin liittyvissä kuin myös henkilökohtaisissakin asioissa.”

Osastomme toimii suomeksi, mutta myös englannin kielen taito on tarpeen, sillä kaikkia ohjekirjoja ei välttämättä ole suomeksi.

Muista työtehtävistä poiketen korjaamollamme työskennellään kaksivuorotyössä päivävuoroissa.

LOUNGE

MATKUSTAJAPALVELUT

AULAPALVELUT

LENTOKONEKUORMAUS

RAHTI

KORJAAMOPALVELUT