MEILLÄ LUOT ELÄMYKSIÄ
JOITA ARVOSTETAAN KOKONAISVALTAISESTI

LUO MATKUSTAJALLE

UNOHTUMATON KOKEMUS

Aspire Loungessa tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia lounge-palveluita. Palveluihimme sisältyy buffet vaihtuvine ruoka- ja juomatarjoiluineen, työpisteitä, viihdettä sekä ennen kaikkea viihtyisä ympäristö rentoutumiseen lentokentän vilkkaan kuhinan keskellä. Asiakkaamme voivat myös vuokrata meiltä tilan yksityistilaisuuksia varten. Pyrkimyksenämme on tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen elämys.

”Työyhteisö ja työkaverit ovat aivan ihania. Vaikka itsellä olisi miten huono päivä tahansa, en muista yhtäkään työpäivää, ettenkö olisi saanut hymyä kasvoilleni.”

Loungevirkailijana tehtävässä työskentelet asiakaspalvelijana ja vastaat kansainvälisten kävijöidemme sisäänkirjaamisesta Aspire Loungeen. Ruoka-  ja juomatarjoilun lomassa varmistat omalla panoksellasi asiakkaidemme viihtyvyyden ja huolehdit loungen siisteydestä. Vastuullasi on myös tarvittavien ruoka- ja tarviketilausten tekeminen.

Virkailijoiltamme edellytämme hyvää asiakaspalvelutaitoa sekä oma-aloitteista otetta työskentelyyn. Myös hyvä kielitaito on tärkeä, sillä asiakkaamme edustavat monia eri kansallisuuksia. Osaat katsoa kokonaisuutta ja pidät huolta loungen yleisilmeestä ruokien kattauksesta siisteyteen.

LOUNGE

MATKUSTAJAPALVELUT

AULAPALVELUT

LENTOKONEKUORMAUS

RAHTI

KORJAAMOPALVELUT