OLETKO AINA HALUNNUT OHJATA LENTOKONETTA?
TÄMÄ ON TILAISUUTESI

MONIPUOLINEN
TYÖ

UNIIKISSA YMPÄRISTÖSSÄ

Lentokonekuormaajan tehtävässä käsittelet ja lajittelet matkatavaraa, postia ja rahtia lentokoneiden kuormaus- ja purkutehtävissä. Työpisteesi on joko matkatavara-aulassa tai lentokentän asematasolla lentokoneiden parissa. Lentokonekuormaajana sinun on pystyttävä työskentelemään tehokkaasti ja laadukkaasti lentokentän aikataulupaineista huolimatta.

Kaikki lentokonekuormaajan työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa, täysi-ikäisyyttä sekä ajokorttia.

“Täällä työskentelee hauskaa ja leppoisaa porukkaa, mikä saa aidosti viihtymään töissä.”

Aulakuormaajana matkatavara-aulassa käsittelet asiakasyhtiöidemme matkustajien matkatavaroita kuormaten ja purkaen niitä kuormausyksiköistä. Työtehtäviisi voi kuulua myös matkatavaroiden kuljettaminen vetotrukilla lähteville lennoille ja saapuvilta lennoilta.

Ramp-miehenä työskentelet lentokentän asematasolla muuttuvissa sääolosuhteissa vuoden ympäri. Tehtäviisi osana kuormausryhmää kuuluvat lentokoneiden telakointi-, kuormaus- ja purkutehtävät. Tässä tehtävässä sinun tulee myös hallita kuormausryhmän eri ajoneuvoja sekä lentoaseman ja lentoyhtiöiden säännöt liikkuessasi asematasolla.

Urasi edetessä voit kouluttautua osaston sisällä erilaisiin tehtäviin, kuten lentokoneiden jäänpoistoon tai järjestely- ja siirtotehtäviin. Sinulla on myös mahdollisuus edetä vastuullisempaan asemaan, kuten esimies-, työnjohto- tai koulutustehtäviin.

Lue Mikon ja Jennin uratarinat!

LOUNGE

MATKUSTAJAPALVELUT

AULAPALVELUT

LENTOKONEKUORMAUS

RAHTI

KORJAAMOPALVELUT